close
تبلیغات در اینترنت
زندگی,جدید,زندگی نامه
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید

آرشیو

پیوندهای روزانه

آخرین مطالب ارسالی

پربازدید ترین مطالب سایت

زندگی جغد

 

حمیده احمدیان راد

ساختمان بدن جغدامروزه حدود 162 گونه مختلف از جغدها وجود دارد. آنها در محیط های زندگی بسیار متنوع و گوناگونی در سراسر جهان از جنگل های بارانی گرفته تا تندراها زندگی می کنند.

کوچک ترین و بزرگ ترین  جغدها

کوچک ترین جغد جهان، جغد جنی elf است که حدود 16 سانتی متر درازا دارد و طول بال هایش 38 سانتی متر و وزنش حدود چهار گرم است. بزرگ ترین جغدها، جغد خاکستری بزرگ است که 84 سانتی متر طول دارد و طول بال هایش هم حدود 152 سانتی متر است و وزنش به حدود 1450 گرم  می رسد. جغد عقابی (بابو بابو) حدود 71 سانتی متر درازا دارد و طول بال هایشان به حدود 160 سانتی متر می رسد و وزنش هم 4200 گرم است. جغد شاخدار بزرگ نیز حدود 63 سانتی متر درازا دارد، طول بال هایش حدود 152 سانتی متر است و وزنش به حدود 1800 گرم می رسد.

چشم ها

جغد یک سر بزرگ و چشمان بزرگی دارد که در جلوی صورتش است (برخلاف پرندگان دیگر که چشمانشان در طرفین سرهایشان قرار دارد). این جاگیری چشم به آنها دیدی مانند دوربین و قوه مشاهده خیلی عمیق و دقیقی می دهد. همچنین حلقه هایی از پرهای درخشان دور هر چشم جغد را فراگرفته که به این جانور نگاهی هوشیار و گوش به زنگ و دیدی وسیع می دهد.

جغدها نمی توانند مانند ما چشم هایشان را در داخل کاسه چشم بگردانند و برای این که به اطراف نگاه کنند باید کل سرشان را حرکت دهند. زاویه حرکت سر آنها می تواند به حدود 270 درجه هم برسد.

تغذیه

جغدها گوشت خوارند، بیشتر در شب فعالیت می کنند و در شب نیز شکار می کنند. آنها از حس بینایی تیزشان برای پیدا کردن شکار در تاریکی استفاده می کنند (جغذها اکثراً سیاه و سفید می بینند). آنها یک حس تیز شنوایی هم دارند که به آنها در پیدا کردن غذا کمک می کند. جغدها شکارچیانی هستند که با حرکات دزدکی و پنهانی شکار می کنند. آنها می توانند به آسانی به نحوی دزدکی که شکارشان نفهمد به سمت شکارشان بروند. بال های پرزدار جغدها به آنها اجازه می دهد که به حالت تقریباً ساکتی پرواز کنند. جغدها جوندگان، حشرات، قورباغه ها و پرندگان را شکار می کنند و می خورند. جعد در نوک زنجیره غذایی قرار دارد و هیچ شکارچی عمده ای ندارد.

 

منبع: http://www.enchantedlearning.com/subjects/birds/printouts/Owlcoloring.shtml


موضوع: زندگی نامه,

برچسب ها : ,

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

آمار

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید ماه : 3,636
بازدید سال : 391,944
امروز : چهارشنبه 30 آبان 1397

مطالب پیشنهادی