close
تبلیغات در اینترنت
زندگی,جدید,زندگی نامه
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید

آرشیو

پیوندهای روزانه

آخرین مطالب ارسالی

پربازدید ترین مطالب سایت

آموزش دم کردن گل گاوزبان

گل گاوزبان یکی از گیاهانی است که خواص بسیاری برای بدن دارد. یکی از خواص گل گاوزبان آرام بخش بودن و کم کردن استرس است. با دستور زیر یک دمنوش گل گاوزبان خوش طعم و خوش رنگ برای عصرهای پاییزی درست کنید.

مواد اولیه برای دم کردن گل گاوزبان :

گل گاوزبان : ۱/۳ پیمانه
لیمو امانی : کوچک دو عدد
نبات : ۱/۴پیمانه
آب جوش : به میزان لازم


طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان :

داخل قوری که گنجایش سه پیمانه آب جوش را داشته باشد، گل گاوزبان و نبات را ریخته، سپس لیمو امانی‌ها را شسته و با چنگال روی پوست آن چند سوراخ ایجاد می‌کنیم. 
لیموها را به محتویات قوری اضافه کرده و قوری را از آب جوش پر می‌‌نماییم. 
سپس روی بخار کتری یا سماور قرار داده و دم نوش را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه دم می‌کنیم. 
قبل از این‌که دم نوش را در فنجان یا لیوان بریزیم یک بار مواد داخل قوری را هم می‌زنیم یا این‌که یک پیمانه از دم نوش را در لیوان ریخته، سپس آن را دوباره به قوری برگردانیم، تا محتویات قوری یک‌دست شود.

 دم نوش گل گاوزبان مسکنی است برای کسانی که خسته هستند یا دچار استرس می‌شوند.

 طبایع

مطالب مرتبط:

7 خاصیت مهم «گل‌ گاوزبان»

با خواص شگفت انگیز گل گاوزبان آشنا شوید!

گل گاوزبان تقویت کننده قلب و نشاط آور است

 

 

سایت زندگی جدید

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

آمار

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید ماه : 3,045
بازدید سال : 379,365
امروز : جمعه 30 شهریور 1397

مطالب پیشنهادی