close
تبلیغات در اینترنت
زندگی,جدید,زندگی نامه
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید

آرشیو

پیوندهای روزانه

آخرین مطالب ارسالی

پربازدید ترین مطالب سایت

خواص به

از خواص به دانه چه می دانید و این دانه چه خاصیت های درمانی دارد و در چه مصارفی استفاده می شود دانه به یا به دانه را می توان برای درمان سرماخوردگی و سرفه‌های خشک استفاده کرد


این روزها عطر شامه‌نواز «به» را می‌توان در هوای باغ‌های روستا احساس کرد. در روایات آمده است، «به» بوی پیامبران و فرشتگان را می‌دهد. به بخورید، چون باعث افزایش هوش و ذکاوت، تقویت قلب، زیبایی رنگ رخسار، آرامش اعصاب و رفع بیم و اضطراب می‌شود و چشم را جلا می‌دهد. پیامبر(ص) فرمودند به زنان باردارتان به دهید چون باعث زیبایی و خوش‌اخلاقی فرزند می‌شود.


به انواع ترش و شیرین و ملس دارد. ترش آن طبع سرد و شیرینش طبع گرم دارد و ملس آن رو به اعتدال می‌رود. نوع جنگلی آن طعم گسی دارد و آن را به شغال می‌خوانند. به زرد و رسیده را می‌توان به صورت خام مصرف کرد و بهتر است یک قسمت آن را با سه قسمت سیب رنده شده مخلوط کرد و به صورت پالوده خورد. همچنین می‌توان با مصرف خورش به (تاس کباب) و مربا و چای به، از خواص فوق‌العاده این میوه بهر‌ه‌مند شد.


« به»، مقوی کبد و معده است و در التیام نفخ، اثرگذار و هضم‌کننده خوبی است. رحم را تقویت می‌کند و مانع سقط جنین می‌شود و از ویار زنان باردار می‌کاهد و درمان‌کننده اسهال و استفراغ است. بوییدن انواع معطر به، باعث تقویت قلب و مغز و روح و در نهایت، میل جنسی می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک میوه خوشبوکننده و محرک در اتاق خواب استفاده کرد.


خواص شگفت‌انگیز به‌دانه
به دانه «به»، به دانه می‌گویند که بیشتر از انواع جنگلی آن به دست می‌آید. پوشش خارجی به‌دانه حاوی موسیلاژی است که در مجاورت با آب دهان، محلولی چسبنده و غلیظ تشکیل می‌دهد و از تحریک مخاط می‌کاهد و مسهل ملایم است.

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

آمار

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید ماه : 3,858
بازدید سال : 351,306
امروز : چهارشنبه 27 تیر 1397

مطالب پیشنهادی