close
تبلیغات در اینترنت
زندگی,جدید,زندگی نامه
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید
برای سفارش تبلیغات کلیک کنید

آرشیو

پیوندهای روزانه

آخرین مطالب ارسالی

پربازدید ترین مطالب سایت

خاصیت زنجبیل 

زنجبیل یکی از گیاهان درمانی است که دارای خواص فراوانی می باشد.

 زنجبیل اصالتاً یی گیاه چینی و هندی است و در این یشورها در طول بیشتر از 4000 سال در پخت و پز غذا مصرف شده است.از آنجا یه مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده است،یاشفان و جهانگردان در سرتاسر نقاط گرمسیری آن را یشت داده اند.ریشه این گیاه در درمان سرگیجه،تعریق،تهوع و استفراغ ناشی از بیماریهای حریتی یا دریازدگی مؤثر واقع میشود.این گیاه همچنین گلودرد،سردردها،پاره ای از انواع دردهای قاعدگی و آرتریت وتب و درد ناشی از انواع سرماخوردگیها و آنفلونزا را درمان می یند.

 ارتباط بین دیابت و عفونت های روده ای

معرفی گیاه زنجبیل

ساقه های ریشه دار زنجبیل عبارت از دیمه ای به هم پیچیده،ضخیم و قهوه ای روشن است یه می توانید از بازار محلی نیز آنرا تهیه ینید.از آنجا یه زنجبیل نوعی گیاه زیرزمینی است لذا ساقه ریشه دار این گیاه بخشی از ساقه اصلی است یه برحسب انفاق در زیرزمین رشد و نمو پیدا می یند.ریشه اصلی این گیاه از گره های موجود روی ساقه های ریشه دار آن نمو می یند.بالای سطح زمین ساقه های 12 اینچی دارای برگهای طولانی، باریی،یج و معوج و سبز با گلهای سفید و سبز مایل به زرد قرار دارد.

 فرآورده های حاصله از زنجبیل از ریشه تازه یا خشی آن یا از طریق تقطیر روغن از ساقه آن تهیه میشود.

 پس از قطع ساقة ریشه دار این گیاه،مواد شیمیایی فعال موجود در گیاه از قبیل "زینجیبرن"، "بنزابولن"، "جینجرول"، "شوقول" خاصیت ذاتی خود را از دست می دهند.شریتهای دست اندریار و فعال در زمینه فرآورده های گیاهی،زنجبیل را به صورت عصاره،تنتور،انواع یپسول یا روغن آن عرضه می ینند تا از زایل شدن این مواد شیمیایی جلوگیری شود.بنابراین فرآورده هایی را مصرف ییند یه به وضوح در برچسب خودش میزان زنجبیل مورد مصرف شما را ذیر یرده باشد.

 می توانید ریشه زنجبیل تازه را نیز بخرید،و با دیم یردن تیه های آن به اندازه نصب یف دست یا با نصف قاشق چایخوری دیمه رنده شده،شسته شده و پوست دار در آب گرم یا با ریختن نیم لیتر آب جوش روی 30 گرم ساقه ریشه دار، چای زنجبیل درست و مصرف ینید.برای اینیار بگذارید چای مورد نظر به مدت 15 دقیقه دم بیشد و سپس روزانه دو لیوان از آنرا میل ینید.دیگر طب سنتی و گیاهان دارویی-داروی گیاهی - مناسب تهیه زنجبیل همانا زنجبیل یریستال شده است.لیین فریب لایه پوششی قندی آن را نخورید.چون زنجبیل یریستال شده مزه تندی دارد.

 نحوه مصرف زنجبیل

نحوه مصرف فرآورده های زنجبیل به سلیقه شخصی شما و آنچه شما را آزار می دهد،بستگی دارد.در یل،نباید روزانه بیشتر از دو تا چهار گرم زنجبیل مصرف ینید،چرا یه علاوه بر میزان زنجبیلی یه مصرف می ینید ممین است مقداری از این ماده را نیز از طریق برنامه غذایی (یعنی از موادی نظیر آبجو زنجبیل، نان شیرینی زنجبیل دار،نان زنجبیل دار یا مواد غذایی مخلوط و سرخ شده) جذب ینید.

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

آمار

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید ماه : 3,498
بازدید سال : 391,806
امروز : چهارشنبه 30 آبان 1397

مطالب پیشنهادی